Zapada. Miscare. Slabire. Atentie la imbracaminte!

Slabire in zapadaDupa cum am tot vorbit in ultimul timp: excesele dauneaza. Oricat de tentant ar parea, pentru kilogramele in plus acumulate de sarbatori incearca sa nu te infometezi!

E iarna, e zapada, start la miscare. Nu iti suna a fi o varianta mai buna? Exista o multime de moduri in care poti consuma energie in aceasta perioada: plimba-te, alearga, mergi la patinoar, ski, snowboard, incepe o bulgareala, etc.

Singura conditie e sa te imbraci corespunzator.

Indiferent de sportul pe care te-ai hotarat sa-l practici, este foarte important sa iti pastrezi temperatura corpului in parametri normali. Mai exact, ai grija sa nu iti fie frig. Imbraca-te corespunzator si nu uita de echipament. Inca sunt oameni care sustin varianta de imbracaminte „in straturi”. Chiar daca e adevarat ca aceasta metoda functioneaza, studiaza cu atentie materialele hainelor pe care le imbraci, majoritatea materialelor mai noi iti ofera protectie mai multa decat 3-4 bluze. Atentie la etichete.

Desi trecut cu vederea in ultima vreme, fesul are o importanta majora. Caldura pe care o pierzi la nivelul capului consuma foarte multa energie. Astfel nu vei mai putea sa te bucuri de vremea de afara decat in reprize scurte-scurte.

Iti recomandam sa tii si o cura de slabire bazata pe detoxifiere. Astfel primavara te va gasi in forma!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here