Tine un jurnal cand esti la cura de slabire

                                                             Indiferent daca urcura de slabire-Tine un jurnal cand esti la cura de slabiremezi o cura de slabire rapida sau un regim pentru a slabi treptat, cu siguranta ai avut mici scapari, ai ocolit un pic monotonia prescrisa, insa regretele de mai tarziu nu te ajuta sa slabesti.

O buna metoda de a te mentine in forma este sa tii un jurnal. In el poti nota zilnic ce ai mancat, ce exercitii sau activitati ai efectuat, sau ce anume te-a facut sa cazi prada tentatiei de a manca alimente nepermise ori prea mult. Cand notezi in jurnal aceste lucruri, devii mai constienta ca urmezi o cura de slabire si trebuie sa te concentrezi pentru a o duce la capat.
Exista chiar si site-uri unde poti nota zilnic ce ai mancat si saptamanal vei primi o analiza a progresului tau. Asadar, jurnalul te mentine pe calea cea buna si vei reusi sa obtii rezultate urmand cura de slabire aleasa.
Credeti ca jurnalul este de ajutor si ajuta sa respectam cura de slabire cu strictete?

2 COMENTARII

  1. Consider ideea salutara.Presupun ca atunci cand revezi notitele, poti realiza cu adevarat de ce ai obtinut rezultatul dorit sau invers.Voi apela si eu la un jurnal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here