Solutii pentru tentatiile dulci

O cura de slabire nu reprezinta doar o lupta acerba pentru pierderea kilogramelor in plus, ci reprezinta un echilibru intre un regim echilibrat,  un program de exercitii bine alcatuit si stabilirea motivatiei pentru a iti realiza scopul mult dorit.
Incepi o cura de slabire cu mult optimism, iti imaginezi cum vei arata in viitorii blugi cu 2 marimi mai mici si te simti bine. La inceput rezisti si totul merge asa cum ti-ai propus, insa pe parcurs, in expeditiile prin supermarket si vizitele prin baruri si restaurante descoperi tentatii peste care nu poti trece: ciocolata, inghetatata, prajituri si alte bunatati. Este pacat pentru ca tot ce ai realizat in cateva zile poti pierde intr-o zi sau doua.

Iata cateva ponturi pentru a scapa de aceste tentatii:

  • Alcatuieste-ti o lista de fiecare data cand trebuie sa te duci la cumparaturi.
  • Pastreaza-ti in frigider doar alimentele de la dieta, si nimic altceva .
  • Evita restaurantele de gen fast food. Mai bine du-te la shopping cu prietenele.
  • Alcatuieste-ti deserturi naturale si gustoase, pentru a nu ti se face pofta de alte alimente periculoase.
  • Aranjeaza frumos alimentele pe care le consumi. Daca vezi in fata un platou foarte frumos aranjat, te vei putea bucura de ceea ce mananci, desi esti la dieta.
  • Spala-te pe dinti cand ti se face pofta de ceva dulce
  • Incearca sa devii o persoana activa, deoarece un program plin te va face sa uiti ca ti-e foame.

Sper ca sfaturile pe care vi le-am dat sa va fie de folos in momentul in care te hotarasti sa te apuci de o cura de slabire. Toate acestea au rolul de a iti intari motivatia in realizarea scopului pe care ti l-ai stabilit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here