Secrete despre o cura de slabire

cura de slabire-Secrete despre o cura de slabireA fi la cura de slabire nu e chiar asa cumplit pe cat ati crede, deoarece lumea se gandeste la o viata lipsita de carne, de pui sau de desert. De fapt, orice aliment mai putin sanatos poate fi schimbat, alternativ, astfel incat cura de slabire poate a fi un joc amuzant, dar jucat corect si dupa reguli.
Inainte de a incepe o cura de slabire interesati-va care sunt alimentele „bune” si cele „rele”. Este esential sa renuntati la bauturile carbogazoase si sa consumati sucuri obtinute acasa, din legume si fructe proaspat stoarse, care sunt si mult mai gustoase. Alte alternative ar fi apa, care ajuta la eliminarea impuritatilor din corp, si laptele degresat sau cel cu 2% grasime.
Nu uitati de miscare, uitati ca exista lift, plimbati-va in fiecare seara dupa cina. Exercitiile de gimnastica completeaza orice cura de slabire. Cat timp sunteti la o cura de slabire, inlocuiti alimentele nesanatoase (asa numitele „junk food”) cu fructe si legume proaspete, cereale, seminte si biscuiti din faina integrala.
De cele mai multe ori mancam pentru a scapa de stresul zilnic, dar e mult mai distractiva o baie cu spuma sau o alta activitate care ne face placere.
Motivatia este foarte importanta atunci cand tinem o cura de slabire. Asa ca, printre prietenii dumneavoastra sau chiar in familie, sigur veti gasi pe cineva care sa tina aceeasi cura de slabire si va fi simplu sa va motivati reciproc.
Nu-i asa ca deja doriti sa tineti o cura de slabire? Cand se vor vedea rezultatele abia astept sa ni le impartasiti si noua, celor care nu suntem suficient de motivati.

2 COMENTARII

  1. ai dreptate! o cura de slabire nu trebuie privita ca pe o pedeapsa … cu o asemenea atitudine e clar ca nu vei ajunge la silueta de mult dorita!
    succes celor care s-au decis sa tina o cura de slabire :*

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here