Profilul metabolic al grupelor sanguine

In functie de grupa de sange, metabolismul este mai lent sau mai rapid. Cunoastem cu totii persoane care mananca orice si nu pun nici macar un gram. Asta depinde doar de tipul de metabolism pe care il poseda. Grupa de sange a fiecaruia are o mare legatura cu acest lucru, spun cercetatorii. Iata cum arata tablorul metabolic pentru fiecare grupa:

Grupa 0:

Este cea mai intalnita grupa de sange. Metabolismul persoanelor din aceasta grupa au metabolismul destul de lent. Sunt persoanele care se ingrasa din absolut orice. Pentru aceste persoane cele mai buna este carnea rosie, pentru ca are un continut mai ridicat de omega 3. Consumati legume precum varza, nuci si seminte la fiecare masa.Daca doriti sa mancati dulce si sa nu puneti kilograme in plus optati pentru dulceturile naturale.

Grupa A:
Este grupa de sange care poseda cea mai mare sensibilitate la stress. Aceste persoane au perioade cand mananca foarte mult si perioade cand nu mananca aproape deloc. Sunt persoane cu o alimentatie foarte dezordonata.
Pentru aceste persoane este bine sa se opteze pentru o dieta pseudovegetariana, fara alimente de origine animala, iar proteinele sa fie culese din peste si din alimentele de origine vegetala precum soia, nuci, cereale, fructe, legume. Asigurati-va ca aveti necesarul zilnic de proteine si aminoacizi si ca mancati fructe si legume la fiecare masa.

Grupa B:
Persoanele cu aceasta grupa sanguina au noroc spre deosebire de celelalte deoarece tolereaza foarte bine lactoza, asa ca ei nu trebuie sa evitati produsele lactate. Metabolismul descompune cu usurinta carnea, pestele, produsele lactate, legumele uscate, nucile, cerealele si legumele, insa trebuie sa aveti grija la consumul de carne de pui, deoarece este singurul aliment periculos pentru silueta.

Grupa AB:
Sunt persoanele cele mai norocoase. Se pot bucura de toate beneficiile grupelor A si B si pot manca aproape tot ceea ce vor si in ce cantitate vor. Ce este foarte important este sa nu se ignore nevoile organismului si sa incerce sa aiba o viata cat de cat echilibrata. Restrictiile sunt ca si cele din grupele A si B.

In concluzie iata ca secretul persoanelor care mananca patru ciocolate si trei pungi de chipsuri pe zi si nu se ingrasa a fost descoperit. In articolele urmatoare o sa va prezint meniuri pentru fiecare grupa de sange in parte. Pana atunci va urez mult bafta !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here