Piedici in cura de slabire

cura de slabire piedici in cura de slabire Nu depuneti destul efort fizic cand sunteti intr-o cura de slabire
Acesta reprezinta unul dintre lucrurile pe care oamenii par sa nu le inteleaga atunci cand se vorbeste despre o cura de slabire: daca nu depuneti efort fizic, rezultatele apar greu, nu sunt atat de vizibile si nu sunt de durata. Ce fel de efort fizic e cel mai indicat? Antrenamentul cardio combinat cu antrenamentul cu greutati e perfect intr-o cura de slabire.
Nu uitati: consumul de calorii nu tine doar pe parcursul antrenamentului; el continua si dupa terminarea acestuia. Spre exemplu, daca ardeti 300 kilocalorii la antrenament, dupa antrenament veti arde inca minim 100 kilocalorii= efectul caloric postefort.
Nu ignorati antrenamentele de forta. Faceti doua antrenamente intr-o saptamana cand urmati o cura de slabire, facand exercitii pentru tot corpul in timpul fiecarui antrenament, sau lucrati partea inferioara la primul antrenament si partea superioara la al II-lea antrenament. Aceste antrenamente ajuta la mentinerea masei musculara si chiar la dezvoltarea ei, lucru destul de important, avand in vedere ca in muschi se metabolizeaza grasimea.

Mancati in cantitati prea mari
Este evident, dar cine nu isi calculeaza cantitatea calorica zilnica, poate avea o surpriza mai putin placuta. Cateodata credem ca nu am mancat aproape nimic toata ziua, dar un calcul caloric simplu poate dezvalui o cantitate mult mai mare de calorii decat am fi crezut. De exemplu, un meniu Big Mac de la McDonald’s are aproximativ 900-1000 kilocalorii. Intri, il mananci pe fuga iar apoi aproape ca uiti de aceasta vizita scurta pe care o faci zilnic acolo; dar este important sa iti dai seama ca 1000 kilocalorii sunt egale cu 1/2 din ratia necesara pentru o persoana obisnuita, sedentara sau cu activitate fizica destul de mica. (de exemplu munca la birou).

Daca sunteti hotarati sa pierdeti cateva kilograme, este nevoie sa constientizati ceea ce consumati. Incepeti cu scrierea unui jurnal amanuntit pe trei-sapte zile (inainte sa incepeti cura de slabire si fara a va modifica obiceiurile alimentare) – dupa aceea calculati-va caloriile si veti fi surprinsi intr-un mod mai putin placut, din nefericire). Este timpul sa scadeti numarul de calorii, cel mai bine ar fi la 500 kilocalorii pe zi, in acest fel va asigurati un proces petrivit de a slabi aprpximativ 0, 5-1 kilograme intr-o saptamana.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here