La cura de slabire sau nu, detoxifiaza-te!

Organismul nostru este in permanenta un depozit al rezultatelor poftelor noastre. Includem in dieta noastra zilnica tot felul de alimente care insa lasa toxine in corpul nostru. Acest stil de nutritie poate avea efecte ce se vad imediat sau din contra efectele pot fi in timp si sa fie reprezentate de oboseala sau chiar modificari ale starii noastre generale de sanatate. Organismul nostru este pus in situatia de a procesa substante care se dovedesc daunatoare sanatatii noastre: aditivi alimentari, metale sub diferite concentratii, poluanti din mediu si diferite toxine. In momentul in care alimentatia noastra consista mai mult din alimente deja congelate, conservate in orice fel, atunci acesti aditivi se regasesc intr-o proportie mai mare. Bineinteles de preferat este sa consumam toate alimentele proaspete si sa ne preparam noi felurile de mancare, acest lucur insa nu este posibil intodeauna, mai ales la stiulul de viata pe care cu totii il abordam acum.

Aceasta toxicitate se traduce prin oboseala, dureri de cap, migrene sau chiar alegii si schimbari ale tonusului pielii.

Detoxifierea este un procedeu pe care ar trebui sa il aplicam periodic asupra corpului nostru astfel incat sa eliminam din substantele nocive pe care chiar noi le-am introdus in corp prin alimentatie. Acesta eliminare a toxinelor se face treptat in mai multe etape. In primul rand trebuie sa faci o pauza in a manca alimentele acestea care ti-au facut rau. In aceste zile trebuie sa bei foate multa apa si sa manaci doar fructe si legume, lucru care ar trebui sa fie simplu avand in vedere ca este vara si oferta este foarte variata. Acest lucru va fi ca o pauza pentru organismul tau, stresat de procesarea tutror mancarurilor grele cu care l-ai obisnuit. Astfel ficatul va fi unul dintre organele care va beneficia cel mai mult si mai rapid de acest lucru.

Ajuta-te de ceaiuri si infuzii care vor stimula activitatea rinichilor, intestinelor si a celulelor de la nivelul pielii de a elimina toxinele. Trebuie sa renunti in aceste cateva zile la alcool, tigari si grasimi.

O sa observi sa circulatia sangelui iti va fi imbunatatita, acest lucru favorizand arderea grasimilor si vei vedea ce efect ulutior vor avea aceste zile asupra siluetei tale si a tonusului tau in general.

Acest stil de alimentatie iti va aduce si un plus de vitamine in corp care iti vor stimula sistemul imunitar si vor ajuta intregului metabolism.

Fa miscare in aer liber si o sa vezi ca inclusiv starea ta psihica va suferi o detoxifiere.

Articolul precedentVitaminele si frumusetea
Articolul următorPericole dulci
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here