Fara rusine in cura de slabire

Stii care este primul lucru la care trebuie sa renunti cand incepi o cura de slabire? Rusinea si timiditatea. Daca iti este rusine de felul cum arati nu te ajuta la nimic. Obezitatea este o problema majora a timpurilor noastre si cu siguranta chiar in momentul de fata exista persoane care se intreaba ce cura de slabire sa aleaga pentru a slabi.
Nu trebuie sa iti fie rusine sa mergi la sala sau la un centru pentru slabire. Aceste centre au fost infiintate tocmai pentru a trata obezitatea si daca vei indrazni sa mergi vei vedea ca mai sunt persoane in aceeasi situatie ca a ta.
Daca esti insa prea timid pentru a iesi in public, exista diverse programe care iti permit sa slabesti stand comod la tine acasa. Acestea sunt cure de slabire proiectate pentru cei ce sufera de obezitate, si chiar poti comanda acasa mese de regim.
Alte persoane aleg sa isi cumpere echipamente pentru fitness si lucreaza acasa. Nu trebuie sa iti fie jena ca esti la o cura de slabire sau faci sport pentru a slabi. Dimpotriva, trebuie admirate dorinta si efortul depuse de tine pentru a scapa de kilogramele in plus. Deci, nu te descuraja, continua!

1 COMENTARIU

  1. Nu ai cum sa nu te simti jenat cand toti din jur se uita la tine ca la un ciudat si te exclud din grupul lor…nu ai cum sa te tii de o cura daca nu esti incurajat.Eu am trecut printr-o astfel de experienta si nu o doresc numanui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here