Exercitii fizice in cura de slabire

cura de slabire-Exercitii fizice in cura de slabireExercitii… de cate ori n-am auzit cuvantul asta? De a ajuns sa ne plictiseasca enorm. Asta am simtit si eu pana cand am inceput intr-adevar sa le practic, pe langa cura de slabire. Si acum pot garanta ca sunt o metoda super de a arde calorii. Din experienta pot spune ca aerobicul si exercitiile de intarire a musculaturii sunt cele mai potrivite optiuni care vor fi incununate de succes: veti pierde tesutul gras acumulat in timp.
Exercitiile de aerobic intensifica ritmul cardiac si respiratia pentru o perioada mai mare de timp, solicita inima si plamanii inducandu-le o activitate sustinuta pentru mai mult timp, avand ca rezultat arderea caloriilor. Cislismul, inotul, dansul, aerobicul, plimbarile sunt intaresc inima si plamanii, elimina stress-ul si depresia.
Exercitiile pentru intarirea musculaturii sunt potrivite pentru oricine, si va trebui sa ridicati greutati sau sa efectuati exercitii la aparate care opun rezistenta cu ajutorul greutatilor de cel putin 2 ori pe saptamana.
Acest tip de exercitii tonifica musculatura, intensifica metabolismul, cresc masa osoasa, ard caloriile si rezultatele se vad sub forma unui corp zvelt si ferm.
Cu siguranta veti opta si pentru o cura de slabire rapida, dar nu credeti ca aerobicul si alte exercitii merg mana in mana cu aceasta? Iar aspectul obtinut va fi de gratie si eleganta. Incercati aceasta metoda si tineti minte, ne intereseaza rezultate obtinute, deci asteptam mesaje de la voi. Succes!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here