De ce urmezi o cura de slabire?

cura de slabire-De ce urmezi o cura de slabire?Nu dorinta de a avea un corp perfect trebuie sa fie motivul pentru care cautam o cura de slabire. Sunt si alte motive pentru care obezii trebuie sa se gandeasca la metode de slabire.
Mentinerea sanatatii este cel mai important motiv pentru care merita sa ne gandin la un regim. Persoanele care sufera de obezitate prezinta un risc crescut pentru cancer uterin, cancer mamar, cancer de colon sau de prostata. Obezitatea duce la schimbari hormonale si modifica unii factori de crestere, favorizand aparitia cancerului. S-a dovedit ca renuntand la alimente bogate in calorii au scazut sansele aparitiei cancerului mamar.
Obezitatea duce la cresterea nivelului colesterolului din sange si implicit la cresterea tensiunii arteriale. Pierderea in greutate este obligatorie pentru a elimina aparitia acestori boli care pun viata in pericol si pentru scaderea glicemiei.
Obezii sunt predispusi la boli de inima, infarct, apnee in somn, depresie, osteoartrita si boli ale vezicii biliare. Din acest motiv, cei predispusi la obezitate trebuie sa urmeze o cura de slabire, astfel incat sa se elimine posibilitatea aparitiei bolilor.
Este adevarat ca aceste motive sunt foarte importante si impun urmarea unui regim alimentar? Sunteti convinsi ca pierzand din greutate problemele de sanatate se vor rezolva?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here