De ce ai nevoie pentru a te apuca de yoga acasa?

Conceptul de yoga poate fi intimidant dar nu are de ce. Prin yoga iti acorzi timp pentru tine, timp in care te relaxezi si intri intr-o rutina care iti ofera energie, flexibilitate si echilibru. Asa ca zambeste, respira si hai sa ne apucam de treaba!

De ce ai nevoie pentru a te apuca de yoga acasa?

1. Imbracaminte
Important este sa te simti bine in timp ce practici yoga. Nu trebuie neaparat sa investesti foarte multi bani in imbracaminte “pentru yoga”. O pereche de pantaloni de trening si o bluza comoda sunt combinatia perfecta.

2. Echipament
Ar fi indicat sa ai o salteluta comoda si care sa nu alunece. Daca te indragostesti de yoga si vrei sa treci la nivelul urmator, poti investi ulterior in echipament.

3. Rabdare
Trebuie sa ai in minte ca fiecare corp este diferit. Nu te descuraja daca nu iti ies secventele complicate din prima. Yoga necesita rabdare, exercitiu si o minte deschisa. Vei vedea ca, in timp, vei dobandi mai multa flexibilitate si vei putea executa pozitii care acum iti par imposibile. Important este sa nu exagerezi la inceput si sa executi doar miscarile care te fac sa te simti bine.

4. Tutoriale
Nimeni nu s-a nascut invatat. Uita-te la tutoriale pe YouTube si gaseste ceva care sa iti placa. Noi itipropunem acest tutorial de doar 20 de minute pentru incepatori:

Ca orice forma de miscare, cel mai greu e sa te apuci. Daca ai citit articolul acesta, felicitari! Ai depus deja mare parte din efort.

Mult succes si namaste!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here