Cura de slabire Weight Watchers

cura de slabire-cura de slabire Weight WatchersCura de slabire Weight Watchers favorizeaza un echilibru intre regimul alimentar, consilierea psihologica si activitatea fizica. Adeptii ei nu se infometeaza, iar unii declara chiar ca mananca mai mult decat in mod normal. Pur si simplu, alimentele consumate au o valoare nutritiva mai mare.
Principalele avantaje ale acestei cure de slabire sunt controlul portiilor alimentare, moderatia si accentul pus pe valoarea nutritiva a alimentelor. Cura de slabire Weight Watchers va da libertatea de a alege – nu exista alimente interzise, iar cura de slabire este suficient de flexibila pentru a fi utilizata zilnic, chiar daca aveti un program incarcat.
In plus:
– desi este o cura de slabire hipocaloric, alimentatia este echilibrata si nu prezinta riscul unor carente
– reuniunile saptamanale si motivatia participantilor sunt factori care contribuie la reusita dietei
– sistemul de puncte este practic si usor de aplicat, fara a mai fi nevoie de cantarirea alimentelor
– obiectivele sunt rezonabile si nu pun sanatatea in pericol
– cu ajutorul acestei cure de slabire, puteti adopta noi obiceiuri alimentare, bazate pe o alimentatie echilibrata
Dezavantajele in cura de slabire Weight Watchers
Desi sistemul de puncte in cura de slabire Weight Watchers are anumite merite, el sustine ideea ca persoanele supraponderale pot slabi fara a sacrifica mancarea preferata. Dar, acest lucru poate fi realizat doar prin alegerea alimentelor sanatoase si evitarea celor potential periculoase.
In medie, doar 5% din adeptii acestei cure de slabire Weight Watchers au reusit sa-si mentina silueta mai mult de 5 ani. La fel ca toate metodele de acest gen, cura de slabire Weight Watchers nu poate functiona pentru toate persoanele in mod identic.
In plus, spre deosebire de alte regimuri, cura de slabire Weight Watchers implica o investitie financiara, iar pentru intalnirile saptamanale trebuie sa dispuneti de suficient timp. Pierderea in greutate este lenta, cura de slabire fiind unul de lunga durata.
Avantaje in cura de slabire Weight Watchers
Cura de slabire Weight Watchers este favorabila echilibrului dintre consilierea psihologica, regimul alimentar si activitatea fizica. Cei care urmeaza acest regim nu au probleme cu infometarea, iar unii dintre acestia au declarat chiar faptul ca acum mananca mai mult ca de obicei. Pur si simplu, hrana consumata are un indice nutritiv mai mare.
Avantajele principale ale acestui regim sunt moderatia, controlul portiei de alimente, accentul fiind pus pe indicele nutritiv al alimentelor. In cura de slabire Weight Watchers aveti posibilitatea de a alege – nu este interzis niciun aliment, iar regimul este indeajuns de flexibil pentru a putea fi utilizat zilnic, chiar in cazul unui program incarcat.
De asemenea:
– cu toate ca este o cura de slabire hipocalorica, hrana este echilibrata si carentele nu risca sa apara
– reuniunile in regim saptamanal si motivatia participantilor reprezinta factori care duc la o reusita a curei
– sistemul punctelor este unul practic si care se aplica usor, nemaifiind nevoie sa cantariti alimentele
– scopurile sunt rezonabile si vor pune in pericol sanatatea
– cu ajutorul acestui regim, puteti inlocui vechile obiceiuri de alimentatie cu unele noi, care se vor baza pe o alimentatie mai echilibrata
Dezavantaje in cura de slabire Weight Watchers
Chiar daca sistemul punctelor din cura de slabire Weight Watchers are unele merite, el sustine faptul ca persoanele supraponderale pot pierde greutate fara sacrificarea mancarii preferate. Insa, acest lucru se poate realiza numai prin consumul de alimente sanatoase , evitandu-se cele cu potential periculos.
In general, doar 5% dintre cei care urmeaza cura de slabire Weight Watchers au reusit sa-si pastreze silueta pentru mai mult de cinci ani. Ca si alte metode de acest tip, regimul Weight Watchers nu functioneaza identic pentru toata lumea.
De asemenea, fata de alte cure de slabire, pentru cura de slabire Weight Watchers este nevoie de o investitie financiara. Pentru intalnirile in regim saptamanal trebuie sa investiti timp suficient. Pierderea kilogramelor va fi lenta, iar regimul va dura o perioada indelungata.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here