Cura de slabire si un zambet frumos

Ti-ai imaginat vreodata o legatura intre obezitate si gingii? Asigura-te ca urmezi un stil de viata sanatos pentru a te mentine in forma.
Chiar daca urmezi o cura de slabire bazate pe legume si fructe, gandeste-te si la dintii tai, care cu siguranta acumuleaza tartru. Trebuie sa tii minte ca din cauza obezitatii se produc infectii ce duc la boli de inima. Cand tii o cura de slabire sau mergi la sala inflamatiile sunt reduse si vor avea de castigat si gingiile tale. Incredibil, nu?
Pentru sanatate organismului este bine sa faci miscare cu intensitate medie de 5 ori pe saptamana sau de 3 ori pe saptamana, dar cu intensitate crescuta. Activitatea de intensitate medie contra obezitatii consta in plimbari pe teren obisnuit, in timp de activitatea cu intensitate ridicata consta in jogging, alergari, ciclism, inot sau alergari pe teren acidentat.
Credeti ca o cura de slabire sau sportul poate fi benefic si pentru gingii? Se spune ca sanatatea este o bogatie; sunteti convinsi ca trebuie sa slabim pentru a beneficia de ea?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here