Cura de slabire prin…hipnoza

cura de slabire-Cura de slabire prin...hipnozaCand auzi cuvantul „hipnoza” iti amintesti mai multe pareri si devii confuz, nu stii care e cea corecta. Chiar daca este o tehnica potrivita de slabit, nu stim mare lucru despre ea.
Hipnoza este o tehnica utilizata pentru schimbarea tiparelor si a modului de raspuns al organismului in ceea ce priveste obiceiurile alimentare, efectuarea exercitiilor fizice etc., iar noile tipare comportamentale sunt asimilate de subconstient si devin automatisme.
Iata cum functioneaza… Inainte de sedinta de hipnoza nu-ti poti stapani pofta de dulciuri, abandonezi pe parcurs o cura de slabire inceputa, ti se pare greu chiar si gandul ca trebuie sa faci miscare, gandesti negativ, esti plictisit.
Dupa prima sedinta de hipnoza lucrurile se schimba. Esti invatat ca nu este bine sa mananci mult, miscarea este indispensabila, iar alimentele sanatoase si ambitia de a termina cura de slabire inceputa sunt absolut necesare.
In timpul sedintei de hipnoza procesul de invatare este foarte rapid si sunt date uitarii comportamentele nepotrivite de pana atunci. Urmeaza apoi respectarea dietei, practicarea exercitiilor va face parte din rutina, iar tu te vei simti mai sanatos si mai energic.
Slabirea prin hipnoza este sigura, fara durere si foarte eficienta. O cura de slabire rapida te va ajuta sa pierzi in greutate imediat, dar este nevoie de determinare si sedintele de hipnoza te vor ajuta in acest caz.
Crezi ca hipnoza ne schimba comportamentul si vom putea slabi repede, dobandin fara eforturi mari un corp de invidiat?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here