Cura de slabire personalizata (nutritionisti)

cura de slabire-cura de slabire personalizataProgramul nutritional personalizat este cura de slabire creata de specialistii in domeniu si adaptata perfect starii dumneavoastra de sanatate, obiectivelor, necesitatilor de nutritie, cat si a stilului de viata. Cosiderand toti factorii, cura de slabire aceasta va ajuta sa pierdeti kilograme sigur, evitand astfel urmarile negative asupra starii de sanatate. In plus, aceasta cura de slabire personalizata ofera solutii concrete pentru o multime de probleme medicale cum ar fi – nivelul mare de trigliceride sau colesterol, diabet, hipertensiune arteriala, obezitate, etc.
Motivele pentru care din ce in ce mai multi oameni incearca unul sau mai multe regimuri sunt foarte diferite – de la dorinta de a pierde excesul ponderal sau de a corecta obiceiurile alimentare necorespunzatoare si pana la dorinta de a imbunatati calitatea vietii si pe cea a starii de nutritie. Dar din nefericire, aceste cure sunt generale si se adreseaza tuturor, fara a lua in considerare particularitatile fiecaruia in parte. Insa nu exista doua persoane identice; fiecare dintre noi are trasaturi unice si irepetabile, in concluzie, pentru fiecare persoana teste necesara o cura de slabire individuala. De asemenea, cand vine vorba de slabit, majoritatea oamenilor vor cat mai repede posibil rezultate vizibile.
Asa devine explicabil faptul ca o mare parte din oameni dau gres in incercarea lor de a pierde kilograme folosind o cura de slabire de acest tip. Pentru cei mai multi, o cura de slabire echivaleaza cu restrictiile alimentare, consumul de alimente fara gust, iar slabirea este doar o iluzie, de mica durata. In plus, rezultatele sunt in mare cam aceleasi: respectivul slabeste pe durata de cura de slabire, dar dupa ce aceasta s-a incheiat, kilogramele slabite vor aparea din nou, uneori chiar in cantitate mai mare.

Insa, pentru a atinge o greutate ideala nu este necesara doar scaderea numarului caloriilor si respectarea meniului saptamanal. O cura de slabire va lua in considerare intreaga gama de factorii sociali, personali si profesionali. De asemenea, aceasta trebuie sa fie simplu de respectat si sa includa o multime de retete si de alimente delicioase din care veti putea alege. In plus, cura de slabire trebuie sa fie flexibila, adaptata preferintelor personale si propriului stil de viata.
Conditiile acestea se regasesc in regimul personalizat, singurul bazat pe necesitati reale si care ia inconsiderare toate particularitatile respectivului in cauza: varsta, inaltimea, starea generala de sanatate, sexul, greutatea dorita si cea actuala, activitatea fizica, motivatia, orarul, tipul de activitate pe care o desfasoara, comportamentul si preferintele alimentare. In acest mod, cura de slabire personalizata va poate fi de folos in pierderea excesului de kilograme fara restrictii dure, avand ca scop principal furnizarea tuturor principiilor de nutritie care sunt necesare unei vieti echilibrate si sanatoase.
Cura de slabire personalizata reprezinta un element-cheie in procesul mentinerii si in cel al dobandirii unei siluete normale si, in general, a starii de sanatate.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here