Cura de slabire personalizata

cura de slabire-cura de slabire personalizataCum arata cura de slabire ideala? Ar trebui sa ai propriul nutritionist si o cura de slabire adaptata preferintelor si timpului de care dispui. Pentru supraponderali, care doresc din toata inima sa slabeasca, un consilier ar fi cea mai buna optiune.
Acesta studiaza cu atentie toate aspectele profilului tau: varsta, ce exercitii ai mai urmat, echipamentul de care dispui, starea musculaturii, telurile tale, fisa medicala, orarul tau etc. si va alcatui un program special pentru tine, care sa ti se potriveasca. Cei care beneficiaza de acest consilier slabesc mult mai repede si in mod mai placut decat cei care isi aleg o cura de slabire fara sa se gandeasca prea mult la consecinte.
Majoritatea curelor de slabire recomanda 30 de minute de exercitii fizice zilnic si daca motivatia lipseste este foarte greu sa urmam programul. Aici apare consilierul, care mentine vie atentia ta asupra telului propus: slabirea.
Credeti ca este eficienta aceasta persoana menita sa ne ajute in eforturile disperate de a slabi? Sau ne putem lipsi de prezenta sa, fiind noi mai hotarati?

2 COMENTARII

  1. Exista asa ceva? „cura de slabire ideala”???? o cura de slabire ideala ar fi dieta perfecta cu care sa te iobisnuiesti si sa n-o mai simti 🙂 trebuie sa fim educati de mici ,parerea mea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here