Cura de slabire organica

cura de slabire-cura de slabire organicaA alege o cura de slabire organica reprezinta o sansa in plus oferita atat sanatatii tale cat si planetei. Achizitionarea de produse organice nu mai este considerata un moft, ci mai degraba un vot castigat de tinerete, de sanatatea trupului si a mintii; produsele organice sunt speranta pentru un viitor mai bun, pentru generatiile care urmeaza dupa noi.
Eviti chimicalele!
Doar daca mancati organic (nu trebuie neaparat sa urmati o cura de slabire pentru a face acest lucru) aveti sansa sa eviti multimea de chimicale care se gasesc in produsele de pe piata. Stiati ca inainte sa fie declarate „sigure”, mai mult de 90% din produsele alimentare nu au fost testate pentru a vedea efectele care se produc asupra sanatatii pe o perioada lunga de timp? Numai 1% din produsele alimentare sunt testate privind rezidurile de pesticide; procentul este atat de mic pentru ca testarea acestor produse implica metode speciale, care nu sunt prea ieftine.
Ai parte de mai multi nutrienti daca urmezi o cura de slabire organica.
Vitamine, enzime, minerale, micronutrienti – le puteti gasi pe toate numai in produsele organice. Hrana organica aduce in organism cu 27% mai multa vitamina C, 21,1% mai mult fier, 13, 6% mai mult fosfor si 29,3% mai mult magneziu.
Un gust mai placut
Incercati-le! Pe raftul cu produse organice veti gasi doar fructe si legume de sezon, motiv pentru care oferta, chiar daca uneori este mai limitata, este totusi preferata multumita gustului. Probabil ca vi s-a intamplat si dumneavoastra sa mancati capsuni aparent coapte, dar fara miros sau gust caracteristic. Gustul fructelor proaspete de sezon nici nu poate fi comparat cu aspectul si aspectul „amagitor” al fructelor „false”. Cat despre produsele animale de origine organica, veti vedea ca in plus fata de gustul cu mult superior, acestea sunt avantajoase deoarece nu contin hormoni de crestere si nici antibiotice – chimicale care, mai devreme sau mai tarziu, ar ajunge la tine in farfurie.
Riscul aparitiei alergiilor este mult mai scazut la persoanele care consuma produse organice sau la cele care urmeaza o cura de slabire organica, deoarece cauza multor alergii reprezinta pesticide si hormonii din produsele animale (exista pesticide nu se inlatura doar prin spalare, oricat de riguroasa ar fi aceasta).
Din perspectiva ecologica, agricultura organica este cea preferata deoarece, neutilizand ingrasaminte chimice sau pesticide, mediul inconjurator e protejat si, in plus, deseurile care provin din cresterea animalelor si a pasarilor sunt utilizate drept ingrasaminte, in acest fel refolosindu-se totul.Un alt motiv pentru care agricultura organica e de preferat este ca, evitand pesticidele, se pot preveni astfel multe boli cronice (precum cancer).

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here