Cura de slabire cu puncte (weight watchers)

cura de slabire-Cura de slabire cu puncte (weight watchers)Cura de slabire cu puncte, o cura de slabire rapida, este una din cele mai comercializate cure de slabire incepand cu anii 1960. Aceasta cura de slabire se axeaza pe nutritie, regim si exercitii fizice si a ajutat o multime de persoane de-a lungul a aproape cinci decenii. In loc sa se foloseasca cuvantul „calorii”, in cadrul acestei cure de slabire sunt desemnate fiecarui aliment un numar de puncte, astfel incat un mar, o pizza sau o cafea au un numar fix de puncte.
In functie de tipul de corp si de cate kilograme vrei sa slabesti specialistii in aceasta cura de slabire recomanda un anumit numar de puncte. Ca bonus, se poate depasi cu putin numarul fix alocat, atunci cand doresti sa te rasfeti un pic. Va trebui sa te inscrii la un cabinet, unde un specialist va intocmi un plan personalizat, apoi sa te prezinti regulat la control. De asemenea, vei beneficia si de terapie in grup pentru a te ajuta sa prepari retete sanatoase si sa iti mentii motivatia.
Credeti ca aceasta cura de slabire vi se potriveste? Credeti ca sistemul pe puncte este usor de inteles si de urmat, astfel incat sa va atingeti scopul de a slabi?

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here