Cura de slabire sanatoasa cu grapefruit

cura de slabire-cura de slabire cu grapefruitIn cura de slabire cu grapefruit este posibila pierderea multor kilograme daca o urmati pentru cel putin 2 luni si jumatate. Cura de slabire cu grapefruit a aparut pe piata de mai mult de 30 de ani.
Cura de slabire are la baza lipsa de carbohidrati, folosindu-se la fiecare masa cate un grepfruit. Acest lucru favorizeaza arderile, ducand la pierderea in greutate.
In general, cura de slabire cu grepruit dureaza intre 3 si 7 zile si este bogata in grasimi si carne, care te fac sa „uiti” de foame. Se pot manca pe durata acestei cure de slabire portii nelimitate de pui, carne sigrepfruit.
Ideea de baza este aceea ca poti manca pana cand iti simti stomacul plin, dar numai acele alimentele care sunt acceptate.
Avantaje si dezavantaje: cura de slabire este minunata pentru cei care doresc mancaruri prajite, iar foamea va disparea complet. Dezavantajul ar fi acela ca aceasta cura de slabire cu grepruit nu poate fi tinuta un timp indelungat. Efectele secundare ce pot aparea sunt scaderea puterii de concentrare, slabiciunea fizica, precum si afectiuni legate de cantitatea crescuta de grasimi din organism.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here