Cura de slabire cu chefir

Este o dieta pe termen scurt si trebuie tinuta pe termen scurt. Chefirul este un aliment foarte sanatos, insa este relativ sarac in vitamine si oligoelemente.Este recomandat sa nu repetati aceasta dieta la interval mai mic de doua luni. Am mai auzi de existenta unei astfel de diete, insa diferenta este ca acolo exista doua zile pe saptamana in care se consuma doar chefir, fara a avea voie alte alimente in acea perioada. In aceasta dieta este vorba de alt plan de alimentatie. Elementul de baza va fi chefirul, iar pe langa acesta, meniul va fi in fiecare zi altul. Dieta dureaza 7 zile si arata cam asa:

Ziua 1: 4 cartofi fierti si o jumatate de litru de chefir.
Ziua 2: 150 grame carne de pui fiert, o jumatate de litru de chefir.
Ziua 3: 100 grame carne gatita la cuptor, este permisa orice fel de carne, o jumatate de litru de chefir.
Ziua 4: 100 grame peste fiert si o jumatate de litru de chefir
Ziua 5: fructe si legume cu exceptia celor bogate in calorii cum sunt bananele, strugurii si cartofii si o jumatate de litru de chefir.
Ziua 6 si 7 : se consuma doar chefir.

Cercetatorii au demonstrat faptul ca un consum regulat de chefir poate avea efecte spectaculoase in tratamentul gastritelor, hipertensiunii arteriale, favorizeaza longevitatea si ajuta la eliminarea produsilor toxici din organism. Este o dieta foarte restriciva, iar dacavreti rezultate pe termen scurt este o alegere foarte buna. Multa bafta !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here