Cura de slabire cu ceai verde

cura de slabire-Cura de slabire cu ceai verde

Te-ai ingrasat in ultimul timp si nu mai poti purta hainele preferate? Iata ce vreau sa va spun… Cu siguranta ati observat ca poporul chinez e longeviv si se mentine in forma. Si asta nu pentru ca tin cine stie ce dieta, ci pentru ca beau mult ceai verde.
Ceaiul verde a fost descoperit atunci cand o planta necunoscuta a cazut in ceasca cu apa fierbinte a unui imparat, iar acesta s-a simtit mai energic dupa ce a baut ceaiul rezultat.
Grasimile care se depun in organismul nostru ne fac supraponderali. Dar ceaiul verde reprezinta solutia pentru a rezolva acest neajuns. Cercetatorii au descoperit ca ceaiul verde poate reduce colesterolul si sa creasca nivelul de energie din corp. ceaiul verde este bogat in antioxidanti, care reactioneaza cu alti compusi chimici din organism pentru a intensifica arderea grasimilor si termogeneza, proces prin care organismul produce caldura avand drept combustibil grasimile.
Ceaiul verde intensifica metabolismul si ajuta la arderea grasimilor in mod sigur si natural. Datorita ceaiului verde carbohidratii sunt eliberati mai lent, prevenind in acest mod o crestere a secretiei de insulina.
Nu e nevoie sa transpiri din greu sau sa te extenuezi intr-o sala de gimnastica. Trebuie doar sa bei ceai verde pentru a te mentine in forma si sa nu mai ai de-a face cu kilogramele in plus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here