Cura de slabire bazata pe carne de pui

cura de slabire-Cura de slabire bazata pe carne de puiCura de slabire pe care v-o propun este simpla, tine doar 5 zile si, dupa cum spune numele, alimentul de baza este carnea de pui. Ideal ar fi sa folositi pieptul, dar si pulpele de pui dezosate sunt bune.
La micul dejun din aceasta cura de slabire se consuma ceai sau cafea fara zahar, o cana cu lapte, cereale, paine prajita, un iaurt, fructe.
Mesele de pranz si cina in aceasta cura de slabire constau in gratar de pui, carne de pui fiarta, supa crema de legume si pui (se pune supa in robotul de bucatarie si se lasa pana se transforma in supa crema).
Nu folositi condimente de tip vegeta, incercati sa asezonati felurile de mancare cu verdeturi proaspete, sau sa folositi legume, chiar si sub forma de salata.
Beti doi litri de lichide pe zi, dimineata si la pranz consumati citrice, kiwi sau alte fructe, iar seara un mar, care sa va induca un somn linistit.
Incercati sa uitati de problemele personale, sa va gasiti timp pentru putin rasfat si sa faceti sport. Toate acestea impreuna cu cura de slabire, vor da rezultate surprinzatoare!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here