Culoarea alimentelor in functie de starea de spirit

Aveti momente in care sunteti pur si simplu prost dispus sau anxios fara motiv? Ati dormit foarte mult si va simtiti foarte obositi? Este modalitatea prin care organismul riposteaza la modul nostru de viata. Deseori  starile de spirit se pot ameliora prin consumul de alimente de o anumita culoare, dat prin urmare in continuare va voi  prezenta cateva din aceste exemple:

Rosu-culoarea energiei.
Alegeti alimente din acest grup in  momente ale zilei in care va simtiti  obositi, lipsiti de energie sau doriţi să vă relaxaţi.

Galben- culoarea detasarii.
Alegeti alimente din acest grup in momentele zilei in care sunteti nervos, trebuie sa va concentrati sau sa luati decizii.

Violet- culoarea spiritualitatii.
Alegeti alimente din acest grup in momentele zilei in care aveti nevoie de motivatie si scop si va lipseste energia. Alternativ, albastru este culoarea ce confera relaxare. Alegeti alimente din aceasta categorie cand nu va simtiti in largul vostru, sunteti timizi si aveti nevoie de relaxare.

Portocaliu- culoarea bucuriei.
Alegeti alimentele din aceasta categorie in momentele in care sunteti lipsiti de energie, sunteti in depresie, sunteti indecisi sau inhibati.

Verde- culoarea deciziilor.
Alegeti alimente din acest grup in momentele zilei in care doriti sa puteti gandi intr-un mod obiectiv sau analitic.

Prin concluzie, iata ca putem remedia starile negative prin care trecem zi de zi cu ajutorul alimentelor. Voi reveni in articolele urmatoare cu mai multe detalii despre meniurile colorate, insa pana atunci va urez multa bafta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here