Consumul de fructe intr-o cura de slabire

cura de slabire-cura de slabire Weight Watchers

Consumul de fructe a devenit un subiect tabu. De ce? Pentru ca exista multe opinii legate de perioada zilei in care trebuiesc consumate. Multe diete afirma ca un desert ce consta intr-un fruct este foarte sanatos, altele afirma ca seara nu trebuie sa mancam nimic altceva decat fructe. Este evident ca traim intr-o epoca in care informatii de toate tipurile sunt stocate, un lucru bun de altfel, insa oamenii nu stiu sa le filtreze, astfel incat se creaza convingeri si teorii incorecte. De ce incorecte? Deoarece oricine, in zilele noastre, pornind de la vanzatoarea de la alimentara si terminand cu vecina de la etajul 6 ne prezinta  principiile alimentare pe care trebuie sa le avem in vedere daca dorim sa slabim, fara insa sa fi aprofundat inainte anatomia si mersul fiziologic al organismului uman. Iata cum stau lucrurile de fapt:
Fructele contin glucoza si necesita foarte putina energie pentru a fi digerate, iata de ce trebuiesc consumate diminata. Acesta este cuvantul cheie cand vorbim despre fructe. Dimineata are loc procesul de eliminare, moment in care nu trebuie sa consumam produse care necesita multa energie pentru a fi digerate, deoarece vom completa astfel o cina copioasa pe care am fi luat-o cu o seara inainte. Rezultatul este 0. Nu vom slabi deloc.
Daca le consumam dupa masa, asa cum am spus anterior, transformam efectele pozitive intr-unele nocive pentru organism, deoarece in contact cu compusii alimentari pe care alimentele ingerate in timpul mesei le contin fermenteaza si putrezesc. Efectul il reprezinta un corp acid. Vor aparea balonarea, cresterea in greutate, ulcerari, riduri de expresie si agitatie.
Dimineata putem consuma cate fructe dorim fara sa tinem cont decat de faptul ca trebuie sa asteptam apoi cel putin o jumatate de ora pana la un alt aliment ingerat.
Fructele anihileaza toate toxinele pe care le contin alti compusi, cum ar fi proteinele, la supraconsumul carora trebuie sa avem grija, deoarece datorita lor incidenta cancerului a crescut amenintator.
Fructele trebuiesc consumate crude, deoarece in urma procesului de gatire de acidifica s isi pierd beneficiile. Trebuiesc consumata cu coaja.

Fructele contin vitamine, minerale, acizi grasi si apa care improspateaza tesuturile. Sunt viu colorate, frumoase si apetisante. Consumati-le cu drag. Va urez succes !

2 COMENTARII

  1. Intr-un alt articol tot atat de…convingator ca si acesta ni se spune clar ca fructele consumate dimineata ne produc senzatie de foame marcata in acea zi si asta datorita fructozei continute despre care mai nou s-a descoperit a fi mai nociva decat zaharul pursabotand orice cura de slabire posibila. Deci?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here