Cea mai cunoscuta cura de slabire

Dieta cu supa de varza este una foarte cunoscuta. Este celebra datorita efectelor miraculoase asupra kilogramelor in plus, insa este bine de stiut faptul ca trebuie tinuta doar 7 zila si nu mai mult. Efectul de slabire apare in urma scaderii numarului de calorii ingerate, asa ca daca acest proces este unul drastic, este bine sa fie tinut pe termen scurt, deoarece altfel vor aparea efecte secundare, care pot deveni ireversibile. Iata cu arata aceasta dieta:

Ziua 1:
In aceasta zi mancati orice fructe doriti, cu exceptia bananelor. Este ziua in care trebuie sa consumati doar supa si fructe. Din categoria bauturilor optati pentru ceaiurile neindulcite, sucul de afine si apa plata.

Ziua 2:
In aceasta zi trebuie sa consumati legume proaspete sau fierte. De preferat sunt cele cu frunze verzi. In afara de supa si legume proaspete aveti voie sa savurati un cartof copt cu unt. Nu mancati fructe.

Ziua 3:
In aceasta zi aveti voie sa mancati fructe, legume si supa, indiferent care sunt acestea, insa uitati de cartoful copt.

Ziua 4:
este ziua in care aveti voie sa consumati doar banane si lapte degresat. Acest lucru va va calma pofta de dulce.

Ziua 5:
Este ziua in care trebiue sa consumati carne de vita si rosii. Beti cel putin 8 pahare de apa si nu uitati de supa cu varza.

Ziua 6:
Este ziua in care trebuie sa consumati carne de vita si legume in ce cantitate doriti. Consumati cel putin odata o portie de supa.

Ziua 7:
In aceasta zi consumati orez brun si sucuri neindulcite de fructe si legume.

Este cea mai sigura reteta de slabit pe termen scurt, da rezultate vizibile la absolut oricine, asa ca reprezinta o alegere excelenta. Multa bafta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here