Ce nu e bine in cura de slabire

cura de slabire- ce nu e bine in cura de slabireSunt o multime de moduri in care poti sa iti impiedica propria incercare de a ajunge la o greutate normala. Curele de slabire nu sunt usoare, asta stie oricine a incercat, dar sunt cateva lucruri pe care sigur nu trebuie sa le faci, daca vrei sa reusesti ce ti-ai propus.

Sa verificam impreuna unele dintre acestea.
O cura de slabire prea stricta ?!?
Daca o cura de slabire pe care o urmezi se constituie prea mult dintr-un aliment sau dintr- o categorie de alimente, va fi greu sa o urmezi mai mult timp. Vorbeste cu oricine care a incercat cura de salbire cu ciorba de varza sau cura de slabire cu grepfrut. Curele de slabire care reduc prea mult caloriile, sau care se bazeaza combinatii de alimente si interdictii fara nici sens nu au rezultate pe termen lung.
Scazi prea mult numarul de calorii ?!?
Raportul dintre caloriile acumulate prin alimentatie si cele pierdute prin exercitii fizice-aceasta reprezinta cheia pierderii in greutate intr-o cura de slabire. Dar, daca te risti sa iti impui o diferenta prea mare-majoritatea medicilor considera ca un deficit de 500-1000 kcl/zi este de-ajuns-corpul tau isi va schimba metabolismul ca si cum te-ai infometa(ceea ce de fapt faci).
Consecintele vor fi dintre cele mai nedorite.
Obisnuiesti sa trece peste micul dejun?!?
Este inca adevarata vorba: masa de dimineata este cea mai importanta masa din zi. Daca servesti zilnic un mic dejun consistent, vei reusi sa franezi mai usor senzatia de foame din timpul zilei, care de obicei se sfarseste cu abuzuri alimentare. Cei care nu mananca dimineata, ba uneori trec si peste masa de pranz, mananca in ultima parte a zilei mai multa hrana decat ar consuma divizat pe intreaga zi-asta ne arata studiile.
Depui mult efort fizic, dintr-odata ?!?
In cazul in care intreci masura, ajungi sa te epuizezi total si se poate intampla sa te ranesti, lucru care iti va scadea oportunitatilede a te antrenezi si deci sa slabesti. Fa-o treptat.
Asa cum pana acum nu ai depus deloc efort fizic nu spera sa te transformi in top model peste noapte.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here