Cateva indicatii pentru o cura de slabire

cura de slabire-cateva indicatii pentru o cura de slabire Nu imita cura de slabire a altei persoane. Desi admiri mult o persoana importanta, o vedeta, reflecteaza de 2 ori inainte de a urma aceeasi cura de slabire ca al persoanei respective. Scrie-ti undeva, amanuntit, tot ce consumi si cum reactioneaza organismul tau la anumite alimente; in acest fel vei putea sa potrivesti cura de slabire la nevoile tale. Invata cât poti de la altii, dar personalizeaza-ti cura de slabire.
Nu uita ca suplimentele nutritive nu sunt o solutie tocmai buna. Aceste suplimente nu sunt cai mai rapide pentru a-ti indeplini scopurile stabilite inainte de a te apuca de o cura de slabire. Sunt culturisti care vor sa arda cantitati de grasime administrandu-si chromium si carnitina, dar nu pot sa inceapa procesul de metabolizare a lipidelor deoarece nu diminueaza destul aportul de calorii. Unii recurg la glutamina, creatina sau aminoacizi diversificati pentru a mari masa musculara, dar nu aduc un aport suficient de proteine si calorii pentru a conduce organismul spre un echilibru azotat pozitiv. Suplimentele se pot folosi in a urma un program de nutritie, nu pentru a ascunde erorile si o programare slaba.
Nu fi adeptul unei cure de slabire drastice. Multi sportivi se dau batuti deoarece s-au saturat conserve de peste si de piept de pui. Sunt multe retete care fac ca o cura de slabire sa fie unul placut, este nevoie doar de putina inventivitate.
Nu este nevoie sa renuntati de tot la lipide. Daca elimini complet lipidele din cura de slabire si va axati numai pe alimente care contin foarte multe proteine si lipide aproape deloc (pestele, carne de curcan, suplimentele proteice) se poate produce o scadere a metabolismului de lipide si ca urmare, o intarziere de crestere. O cura de slabire cu putine lipide, dar care contine acizi grasi fundamentali (care se gasesc in carnea de pui, vita sau peste) este indicat in mentinerea cresterii si a metabolismului normal de lipide.
Nu face schimbari majore. Ofera ocazia organismului sa metabolizeze normal lipidele, pentru ca odata distruse, depozitele adipoase sa nu mai poata fi refacute.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here