Atentie cand va apucati de o cura de slabire

In momentul in care doresti sa te apuci de o dieta trebuie sa ai in vedere mai multe lucruri pentru a putea reusi sa scapi de kilogramele in plus si pentru a nu iti distruge sanatatea. Pare usor. Multe persoane decid sa se infometeze, slabesc, iar apoi acuza ameteli, dureri de cap si o stare de slabiciune in corp, nemaiputandu-si desfasura activitatea. Acestea sunt cele mai frecvente acuze care sunt enuntate de catre persoanele care fac acest lucru. Trebuie sa stii un lucru: o dieta sanatoasa inseamna ordine in viata.
Cel mai important in prima faza este sa iti faci un set complet de analize pentru a iti verifica starea de sanatate. Poti descoperi cauza pentru care beneficiezi de kilograme in plus sau poti sa aflii la ce trebuie sa fii atenta in momentul in care te vei apuca, si am aici un exemplu destul de clar: persoanele care prezinta edeme,greutate in picioare datorita acumularii in exces a apei in tesuturi trebuie sa fie atente la consumul de sare, deoarece aceasta este cea mai periculoasa in acest caz. Degeaba vei tine un regim alimentar foarte strict, daca mananci foarte sarat. Rezultatele vor intarzia sa apara, iar starea de sanatate va fi la fel de alterata.
Exista persoane cu anumite afectiuni care implica un anumit regim alimentar, iar in cazul in care aceste persoane se hotarasc sa ia atitudine cu privire la kilogramele in plus trebuie sa fie foarte atente si sa consulte neaparat un nutritionist.
Ai mare grija la dietele pe termen scurt si la modul in care mananci in mod normal. Daca este o diferenta foarte mare intre cele doua, riscul de a castiga inapoi kilogramele in plus este foarte mare, iar castigul tau este zero.
Incearca sa eviti infometarea. Nu te va ajuta cu nimic. Nu vei castiga decat o stare de slabiciune.
Trebuie sa devii atent la aportul zilnic de calciu, deoarece altfel vei infrunta altfel de probleme cu tonusul muscular si cu sistemul osos, iar grasimea se va depozita separat.

Acestea nu sunt decat cateva lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere cand te decizi sa tii o cura de slabire. Voi prezenta si alte aspecte in articolele urmatoare, insa pana atunci multa bafta si cat mai multe kilograme in minus!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here