Apa cu lamaie intr-o cura de slabire

Este cunoscut mitul conform caruia apa cu lamiae slabeste. Fie ca este vorba  plata, minerala, rece sau calda, apa cu lamiae dimineata slabeste. Am auzit zeci de persoane spunand ca functioneaza. Alte opinii sustin faptul ca scade pofta de mancare, deci parerile sunt impartite. Iata care este secretul:

Cheia este reprezentata de consumul a 400 ml apa cat de dimineata se poate, deoarece s-a dovedit ca ridica rata metabolic a semnificativ.  Apa este foarte sanatoasa. Avand in vedere ca noaptea corpul este lipsit de apa si ca apa reprezinta mediul multor procese, consumul acesteia dimineata ajuta la echilibrarea nivelului hidric si creste rata metabolica. Pe cealalta parte lamaia contine o cantitate considerabila de vitamina C , iar daca este adaugata si miere, poate fi un cocktail foarte sanatos. Presupunand ca dieta, exercitiile fizice, nivelul de activitate sunt aceleasi si incepeti sa consumati apa cu lamaie cand va treziti, veti reusi sa cresteti nivell ratei metabolice. Astfel corpul vostru ca arde mai multe calorii in conditiile aceleiasi activitati. Singurul minus este reprezentat de faptul ca indata ca corpul se obisnuieste cu acest cocktail pierderea in greutate va incetini, iar la un moment dat se va opri.
Daca vreti raspunsul la intrebarea: ,,Pot slabi 5 kilograme cu ajutorul apei cu lamaie„, acesta este da, insa daca intrebarea este: ,, O sa raman la fel dupa pierderea celor 5 kilograme„ raspunsul este din pacate nu, deoarece organismul se va obisnui cu acest  cocktail, iar singura voastra sansa este sa micsorati numarul de calorii ingerate sau sa faceti mai mult sport, insa altfel exista posibilitatea sa le puneti la loc.

In concluzie apa cu lamaie reprezinta sanatate, dar nu o considerate o modalitate de a slabi, deoarece veti avea rezultate pe moment, iar dupa aceea veti fi dezamagiti. Multa atentie si multa bafta!

6 COMENTARII

  1. Poate o zi pe saptamina . Luni , dupa o duminica petrecuta in conditii de saturatie ( in familie , in vizita , la restaurant etc ) astfel organismul nu se va obisnui . Mai ales daca se mai schimba si ziua din cind in cind , in loc de luni o zi aleatoriu sau dupa o zi cu multe atractii culinare .

  2. da, este adevarat ca apa cu lamaie reprezinta sanatate si totodata o stare de spirit grozava. din motive nestiute.dar nu o pot considera o modalitate de a slabi deoarece rezultatele sunt pe moment, iar dupaia sunt dezamagita. multa atentie si multa bafta…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here