Apa ajuta in cura de slabire

cura de slabire-Apa ajuta in cura de slabireApa este lichidul cel mai bine acceptat de catre organismul uman. Cu totii cunoastem importanta apei, dar totusi nu bem cantitatea necesara. Daca se bea multa apa, se slabeste si se elimina toxinele din organism. Medicii recomanda consumul a 8 pahare de apa pe zi, dar multora dintre noi le vine greu sa inceapa sa bea aceasta cantitate. Se poate creste treptat consumul de apa, important este sa nu renuntati pe parcurs si veti scapa de kilogramele in plus care va necajesc.
Generatiile actuale au inlocuit apa cu bauturi nesanatoase, cum ar fi bauturile carbogazoase si alcoolul, care provoaca neplaceri organismului. Tinerii in special, prefera bauturile carbogazoase dulci, care cauzeaza obezitate si boli interne. Cu totii ar trebui sa facem efortul de a bea apa, componenta esentiala a corpului uman, deoarece consumand o cantitate mica de apa ne imbolnavim si acumulam si kilograme in plus.
Cercetatorii sunt de parere ca prin consumul regulat de apa se pot slabi pana la 5 kilograme pe an. Terapia cu apa este cea mai buna metoda de a slabi in mod complet sanatos.
Majoritatea celor care incep sa bea 8 pahare de apa pe zi renunta imediat, deoarece trebuie sa mearga des la baie. Totusi, in acest mod se elimina toxinele din organism. Nu credeti ca ar trebui sa aplicam aceasta metoda de slabire? Apa ar putea inlocui o cura de slabire?

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here