Alimente recomandate pentru fiecare grupa de sange

Dupa cum am mentionat in articolul trecut, fiecare grupa de sange are propria rata metabolica, implicit arderi diferite si alimente care influenteaza aceste procese. In acest articol am sa va prezint pentru fiecare grupa de sange care sunt alimentele care trebuiesc consumate si care trebuiesc evitate. Iata care sunt acestea:
Grupa 0:
Avand un metabolism foarte lent, este bine sa consumati carne rosie de 6-8 ori pe saptamana in portii de 100 pana la 180 grame si carne de pui. Evitati carnea de porc si prepelita. In materie de peste, consumati peste de apa rece cum subt macroul si heringul. Evitati calamarul si caracatita. Din categoria lactatelor consumati unt, branza, iaurt din lapte de oaie si capra. Evitati laptele si iaurtul din carne de vaca. Consumati oua de gaina si rata si evitati-le pe cele de gasca si de prepelita.

Grupa A:
Fiind cea mai sensibila grupa de sange, trebuie sa aveti mai multa grija, pentru ca va ingrasati cu orice. Este bine sa consumati carne slaba de pui, curcan sau strut si sa evitati carnea de vita, rata, gasca, miel, oaie, porc, vita sau fazan. In materie de peste consumati cod, macrou sau pastrav si evitati hamsiile, platica, anghila, somonul, fructele de mare sau caracatita. In privinta lactatelor optati pnetru feta, branza de capra, lapte de capra, ricotta, mozzarella si iaurt, insa evitati untul si laptele de vaca. In privinta oualelor aveti grija. Nu consumati mai mult de 3 pe saptamana.

Grupa B:
Asigurati-va o sursa buba de proteine si o portie mica de carbohidrati si totul va fi bine. In materie de carne optati pentru vita, miel, oaie, strut, fazan, insa evitati carnea de rata, pui, gasca, potarniche, porc sau prepelita. In privinta pestelui optati pentru cod, cambula, macrou, somon si sturioni, insa evitati consumul de hamsii, platica, anghila, caracatita, scoici, crab, homar, moluste si creveti. In materie de lactate optati pentru branza si lapte de capra, mozzarella, branza proaspata de vaca si evitati branza albastra. Cu privire la oua, nu consumati decat oua de gaina.

Grupa AB:
Va bucurati de beneficiile grupelor A si B, insa si de restrictiile celor 2 grupe. In materie de carne puteti consuma curcan, miel, ficat de vite, de oaie, strut si fazan, insa evitati carnea de vita, pui, rata, gasca, pasare si potarniche. In privinta pestelui optati pentru cod, macrou, stiuca, somon, sardine sau ton si evitati hamsiile, platica, anghila, cambula, caracatita, pastravul, crabul, scoicile, stridiile si crevetii. Din categoria lactatelor optati pentru produse lactate fermenbtate, branza feta si lapte de capra si evitati branza albastra, Brie, unt, Camembert, laptele de vaca si parmezsanul.

Acestea sunt alimentele pe care le puteti consuma si implicit ce trebuie sa evitati pentru fiecare grupa de sange in parte. Este important sa stiti, deoarece nu suntem la fel si fiecare trebuie sa stie ce il poate ajuta in vederea stabilirii unui program de dieta. Multa bafta tuturor!

Articolul precedentCura de slabire verde
Articolul următorCura de slabire Crono
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here