Sportul ca si cura de slabire

cura de slabire-Sportul ca si cura de slabireDesi portiile de mancare sunt mici si nici nu exagerezi cu mancatul, totusi vezi ca ai luat in greutate… daca faci parte din aceasta categorie, motivul e simplu, ai uitat un element esential: miscarea, sportul.
Nu sunt necesare cure de slabire drastice, trebuie doar sa realizezi numarul necesar de exercitii zilnice, deoarece prin efort se ard caloriile.
Majoritatea celor care au un corp de invidiat nu l-au obtinut in urma unor cure de slabire severe, ci executand exercitii in fiecare zi. Activitatea fizica este mult mai eficienta si mai sanatoasa decat un regim alimentar crunt. Implicati-va in sporturi de echipa, tenis, ciclism, aerobic, jogging, chiar si sporturi extreme cum ar fi bunjee jumping.
Aceste activitati duc la un rezultat mai bun, sunt distractive, implica socializarea. Renuntati la ascensor si incepeti sa urcati scarile, faceti exercitii simple in timp ce va uitati la televizor, cumparati-va o bicicleta de camera si asa puteti face 2 activitati- urmariti emisiunile preferate sau un film si va mentineti in forma.
S-a dovedit ca practicarea oricarui tip de sport sau a diverselor exercitii fizice arde caloriile, reducand numarul de kilograme si asigurand un plus de sanatate inimii si intregului organism.
Credeti ca exercitiile fizice sunt mai eficiente decat o cura de slabire? Suntem foarte interesati sa va cunoastem opiniile, mai ales dupa ce ati urmat sfaturile de mai sus.

5 Cure de slabire GRATUITE pentru tine.

Click pe Like, Tweet sau +1 pentru a descarca brosura!

Toate curele de slabire direct in casuta ta de e-mail


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/rcur2602/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273