Obiceiuri alimentare in cura de slabire

Probabil crezi ca ai irosit o multime de timp si bani incercand diverse cure de slabire. Este cazul sa iti schimbi obiceiurile alimentare si sa le mentii pe cele nou adoptate. Aceasta schimbare este o tehnica eficienta de slabire. Nu este cazul sa renunti la diverse alimente, ci doar sa le consumi in cantitati moderate cand esti la cura de slabire, nu lua gustari in timpul zilei daca nu sunt necesare si nu trebuie sa mesteci toata ziua cate ceva ca efect al stresului. Cand urmezi o cura de slabire, dar nu numai, trebuie sa mananci doar cand simti ca iti este foame.
Va fi nevoie sa iti supraveghezi meniurile zilnice atunci cand urmezi o cura de slabire. Consuma multe fructe si legume in stare proaspata, evita fainoasele si dulciurile si vei vedea o schimbare radicala in infatisarea ta. Mananca de 4 ori pe zi, consuma cruditati ca gustari intre mese, evita bauturile cofeinizate si bea in schimb sucuri de fructe si legume preparate de tine. Nu numai ca vei slabi, dar vei deborda de energie si vei arata mai bine.
Nu credeti ca schimbarea regimului alimentar este o buna metoda de slabire si veti economisi si bani?

5 Cure de slabire GRATUITE pentru tine.

Click pe Like, Tweet sau +1 pentru a descarca brosura!

Toate curele de slabire direct in casuta ta de e-mail


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/rcur2602/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273