Cura de slabire si un zambet frumos

Ti-ai imaginat vreodata o legatura intre obezitate si gingii? Asigura-te ca urmezi un stil de viata sanatos pentru a te mentine in forma.
Chiar daca urmezi o cura de slabire bazate pe legume si fructe, gandeste-te si la dintii tai, care cu siguranta acumuleaza tartru. Trebuie sa tii minte ca din cauza obezitatii se produc infectii ce duc la boli de inima. Cand tii o cura de slabire sau mergi la sala inflamatiile sunt reduse si vor avea de castigat si gingiile tale. Incredibil, nu?
Pentru sanatate organismului este bine sa faci miscare cu intensitate medie de 5 ori pe saptamana sau de 3 ori pe saptamana, dar cu intensitate crescuta. Activitatea de intensitate medie contra obezitatii consta in plimbari pe teren obisnuit, in timp de activitatea cu intensitate ridicata consta in jogging, alergari, ciclism, inot sau alergari pe teren acidentat.
Credeti ca o cura de slabire sau sportul poate fi benefic si pentru gingii? Se spune ca sanatatea este o bogatie; sunteti convinsi ca trebuie sa slabim pentru a beneficia de ea?

5 Cure de slabire GRATUITE pentru tine.

Click pe Like, Tweet sau +1 pentru a descarca brosura!

Toate curele de slabire direct in casuta ta de e-mail


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/rcur2602/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273