Cura de slabire pentru copii

cura de slabire-Cura de slabire pentru copiiIn ultimul timp o noua problema care trebuie rezolvata este obezitatea in randul copiilor, insa nu trebuie supusi unei cure de slabire rapide. Pentru a convinge copiii sa slabeasca si pentru a nu-i tenta cu gustari nesanatoase, ca parinti trebuie sa fiti model. Umpleti frigiderul cu fructe si legume proaspete, branza degresata, lasati la indemana lor si nuci sau alte alimente cu un continut mai mic de calorii.
Pentru a trata obezitatea copiilor nu este necesar sa-i speriati si sa le spuneti ca vor fi la o cura de slabire. Vorbiti-le despre importanta de a fi sanatos, de a mentine musculatura in forma, despre aspectul exterior, dar in asa fel incat sa nu devina timorati de felul in care ei arata.
Este important ca mesele luate in familie sa fie usoare, gatite cu alimente proaspete si sanatoase. Incurajati si copiii sa participe la gatit, astfel se vor familiariza cu alimentele sanatoase. Pentru scoala pregatiti-le un pachet hranitor, dar nu bogat in calorii sau grasimi. Este indicat sa practicati diverse activitati in aer liber tot in familie, sa ii invatati sa fie activi si sa iubeasca miscarea.
Credeti ca e necesar sa obisnuim copiii sa manance alimente sanatoase inca de mici? Urmand o cura de slabire echilibrata vom reusi sa reducem obezitatea la copii?

5 Cure de slabire GRATUITE pentru tine.

Click pe Like, Tweet sau +1 pentru a descarca brosura!

Toate curele de slabire direct in casuta ta de e-mail


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/rcur2602/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273