Cura de slabire ideala – 10.000 pasi

Cura de slabire - Cura de slabire ideala - 10.000 pasiAi mai auzit vreodata de aceasta metoda de a slabi? Mai mult ca sigur ca da, atunci cand erai in cautarea unei metode practice de a slabi… Probabil, prima reactie a fost sa dai mai departe, deoarece era un numar prea mare de pasi. Un dintre cele mai eficiente metode de slabire este mersul pe jos, iar cei zece mii de pasi mentionati mai devreme se fac mai usor decat ti-ai imagina.
Un inceput promitator ar fi sa iti plimbi cainele in fiecare dimineata cate 10 minute si astfel ajungi deja la 1000 de pasi. Cand vorbesti la telefon in timpul zilei, plimba-te de colo-colo prin camera, si ai facut inca o mie de pasi. Cand mergi sa faci niste cumparaturi, mai poti adauga 2.000 de pasi. Daca faci curat sau te plimbi prin camera pana te uiti la televizor, mai poti adauga doua mii de pasi sau poate chiar trei mii. Dupa ce ai luat cina, fa o plimbare de douazeci de minute si se mai aduna treii mii de pasi.
Si astfel, fara sa realizezi, prin activitatile zilnice ai parcurs cei 10.000 de pasi. Pe langa faptul ca mersul pe jos ajuta la slabit, el este foarte benefic si sanatatii organismului.
Nu crezi ca aceasta este metoda ideala pentru slabit? Sau poate ai facut deja primii pasi din cei zece mii?

5 Cure de slabire GRATUITE pentru tine.

Click pe Like, Tweet sau +1 pentru a descarca brosura!

Toate curele de slabire direct in casuta ta de e-mail


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/rcur2602/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273