Cura de slabire Atkins

 cura de slabire-cura de slabire Atkins

Daca nu iti face placere sa te vezi in oglinda si ai incercat o multime de cure pentru a slabi, dar fara rezultat, uite ca exista o solutie special pentru tine: cura de slabire Atkins. Daca ai auzit doar de ea, dar nu cunosti principiile pe care se bazeaza, iata-le: reducerea consumului de calorii si lipide si reducerea absorbtiei de glucoza.
In timpul acestei cure de slabire trebuie limitat consumul de carbohidrati (prezenti in fainoase – paste, paine, fructe si legume ce contin amidon) si inlocuirea acestora cu suplimente nutritive. Cura de slabire Atkins se imparte in 2 etape. In prima etapa, de 2 saptamani, este permis consumul zilnic de 20 grame de carbohidrati.
In etapa a doua a acestei cure de slabire, cea de mentinere, care incepe de obicei dupa ce persoana a slabit deja 2-5 kilograme, se pot consuma doar anumiti carbohidrati.
Credeti ca aceasta cura de slabire Atkins este usor de urmat si va va ajuta sa slabiti?

5 Cure de slabire GRATUITE pentru tine.

Click pe Like, Tweet sau +1 pentru a descarca brosura!

Toate curele de slabire direct in casuta ta de e-mail


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/rcur2602/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273