Cum sa folositi ceaiul verde intr-o cura de slabire

Studii publicate in jurnalul de nutritie afirma ca adaugarea de ceai verde la dieta impreuna cu 3 ore de exercitii pe saptamana vor duce la pierderea de grasime in zona abdominala, comparativ cu persoanele care tin doar regim alimentar. Ceaiul verde contine o cantitate importanta de antioxidanti. Cei mai semnificativi sunt polifenolii sunt cunoscuti pentru prevenirea radicalilor liberi de deschidere a atomilor ce distrug celulele cardiace. In ceaiul verde exista patru polifenoli primari care sunt numite catechine. Adaugarea unei bauturi care contine 625 mg de catechine pe zi impreuna cu 3 ore de exercitii in fiecare saptamana au aratat ca duc la formarea unei retete perfecte de slabit.

Iata ce trebuie sa faceti:

  • Renuntati la consumul de cafea, bauturi energizante si acidulate si inlocuiti-le cu ceai verde.
  • Asigurati-va ca beti destul ceai pentru a ajunge la 625 mg catechine pe zi.
  • Cititi eticheta nutritionala pe cutiile de ceai verde pentru a vedea cate miligrame de catechina sau antioxidanti se gasesc intr-o portie.
  • Adauga 3 ore de exercitii fizice pe saptamana pe langa dieta si ceai.

In concluzie daca problema voastra este reprezentata de colacei si burtica, iata ca am gasit rezolvarea: ceaiul verde. Functioneaza la oricine garantat, asa ca va urez multa bafta si multe kilograme in minus !

5 Cure de slabire GRATUITE pentru tine.

Click pe Like, Tweet sau +1 pentru a descarca brosura!

Toate curele de slabire direct in casuta ta de e-mail


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/rcur2602/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273